Airco Service Joure

Bekijk nu ons aanbod

Airco service joure

Veel voertuigen zijn tegenwoordig voorzien van airconditioning. Niets is vervelender dan in een hete auto of vrachtwagen stappen, en daarnaast houdt de frisse lucht u scherp tijdens het rijden. Problemen met de airconditioning kunnen dan ook erg vervelend zijn, helemaal wanneer u veel onderweg bent. Onderhoud kan de problemen voorkomen en reparatie kan ze verhelpen. De airco service van Middelbos Joure biedt particulieren en ondernemers airconditioningsonderhoud en airconditioningsreparatie.

Gecertificeerd airconditioningsspecialist
Het verhelpen van problemen met airconditioning vereist de nodige kennis en ervaring. Hier beschikken de specialisten van onze airco service dan ook zeker over. Middelbos Joure is in het bezit van het F-gassen certificaat.

Onze specialisten zijn in staat om airconditioningssystemen van de meest uiteenlopende voertuigen te onderhouden en/of te repareren. Dit doen zij zowel bij u op locatie als in onze werkplaats in Joure. Middelbos Joure repareert uw airco nauwkeurig en snel, zodat u binnen no-time de weg op kunt met een goed werkend airconditioningssysteem.

JOURE

Hoofdkantoor

Transportwei 16
8501 ZP Joure
0513 41 87 50

www.middelbosjoure.nl

info@middelbosjoure.nl

LOCATIE

Op Locatie ook mogelijk!
SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteiten

Middelbos Machineservice is uw specialist in grondverzetmachines. Wij verkopen niet alleen machines voor grondverzet, wij voeren ook onderhoud- of reparatiewerkzaamheden uit.